{0} reviews | Schrijf review

De Clercq Guido
Overijse - De Clercq Guido

Speelberg 90
3090 Overijse

02 687 89 78
0475 76 88 83
     

De expert in keukeninrichting in de regio Overijse, Vlaams-Brabant

Keukens

Keukeninrichting

Een keuken is al lang niet meer de afgesloten werkplaats van een woning – wel een volwaardige, aantrekkelijke leefruimte. Schakel dus zeker een specialist in als u maximaal van die meerwaarde wilt genieten. De Clercq Guido in Overijse combineert 30 jaar ervaring in keukeninrichting met klantvriendelijkheid en het grootste respect voor uw budget. Wilt u een volledig nieuwe keuken? Een grondige renovatie van de huidige ruimte? Of laat u graag uw toestellen vervangen? Wij werken in heel Vlaanderen en Wallonië.

 

Maatwerk in elk interieur

Wij plaatsen al jarenlang de kwaliteitskeukens van Ilwa uit Puurs: puur Belgisch fabricaat sinds 1936. Ilwa werkt al jaren met het harde duurzaam verlijmd laminaat, dat op beide kanten van de kernplaten wordt geperst. Hierdoor kan Ilwa extra garanties geven, en dat 15 jaar lang. De glanzende witte laminaatbekleding van de kastcorpussen is bijzonder slijtvast en sterk, vochtafwerend, schroefvast en onderhoudsvriendelijk.

Daarnaast hebben wij alle elektro-topmerken in huis. Zoals Gaggenau, Miele, Siemens, Kuppersbusch, Bosch, Neff, Novy, Electrolux, enzovoort. Verder hebben wij spoelbakken en kranen van Franke, Blanco en Grohe, en stijlvolle werkbladen in graniet, composiet, keramiek, of inox maatwerk.

Alleen toestellen plaatsen? Geen probleem! Totaalproject? Kan perfect! Want algemene aannemingen voor verbouwingen – van vloer tot plafond – zijn hier mogelijk! Wij plaatsen ook ingebouwde kasten, schuifdeurwanden, badkamermeubelen, interieurkasten, enzovoort.

 

Toonzaal

Onze troeven? Wij werken elk project af tot in de puntjes en garanderen een perfecte plaatsing en afwerking.Getuige hiervan onze talrijke tevreden klanten. Bovendien worden de werken uitgevoerd en gecoördineerd door de zaakvoerder.

Mogelijkheid voor de algemene aannemingen voor de verbouwingen van vloer tot plafond.

Inspiratie opdoen? Altijd welkom in onze showroom! Maar wel op afspraak, zodat we zéker genoeg tijd voor u hebben, en eventueel uw of onze binnenhuisarchitect mee uitnodigen. Op basis van uw wensen maken wij een prijsvoorstel.

Akkoord? Dan spreken we een datum af, en voor u het weet,

geniet u volop van uw nieuwe keuken.

 

Wordt u de volgende tevreden klant van De Clercq Guido?

 

 

Onze merken

 

         

vintage

Loft

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review